Welkom!

Geld rolt uit een pot

Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Op dit blog schrijf ik over mijn weg naar een leven zonder studieschuld. In januari 2019 ben ik begonnen met aflossen. Mijn schuld was destijds 52.200,91 euro en mijn verplichte maandelijkse aflossing werd vastgesteld op 140 euro. Zou ik dat bedrag braaf maandelijks overmaken naar mijn vrienden in Groningen? Dan zou ik over 32 jaar mijn schuld hebben afgelost.

Nog 30 jaar studieschuld aflossen?

Je begrijpt dat ik totaaaal geen zin heb om nog 30 jaar achtervolgd te worden door deze schuld. Daarom ben ik gestart met extra aflossingen, zodat ik ooit een huis kan kopen. Maar nog veel belangrijker is dat ik dan weer zelf over mijn geld kan beschikken, zonder elke maand een aflossing te moeten doen. Mijn geld is dan weer van mij. Heerlijk toch?

Ga ook extra aflossen!

Met dit blog ga ik mezelf gemotiveerd houden en ook jou motiveren om na te denken over je studieschuld. Of welke schuld dan ook. Want ook jij wilt natuurlijk ooit een huis kopen.. Op dit blog zul je persoonlijke verhalen van mij vinden; hoe ervaar ik het aflossen, lukt het mij om extra af te lossen en welke dingen doe/laat ik tijdens het aflossen?

Van elkaar kunnen leren

DUO geeft weinig tot geen voorlichting over het aangaan en het aflossen van je schuld. Ik hoop met 50kstudieschuld.blog een platform te bieden waar we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren.

Volg je mij ook al op Instagram? Daar deel ik mijn aflosverhaal in foto’s.

BoekenBoeken

Een reactie op “Welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s