Was dit het geld waard?

Stel jij jezelf deze vraag wel eens? Was dit eigenlijk het geld wel waard? Ik probeer het de laatste tijd iets vaker te doen. Gewoon om even stil te staan bij dat waar ik mijn geld aan heb uitgegeven. Lees hieronder verder..

Mijn laatste aankoop? Dat was een opblaasbaar plastic zwembadje van bol.com. Ik betaalde er €15,99 voor en het werd de volgende dag thuisbezorgd. Eigenlijk probeer ik (wegwerp)plastic producten te vermijden, maar omdat de temperatuur enkele dagen boven de 30 graden zou worden stond ik mezelf toe zo’n plastic geval te kopen. Een airco hebben we niet en ons appartement heeft de hele dag volle zon; na deze aankoop konden we ons tenminste lekker afkoelen in het water!

Wij wonen gehuurd met 2 balkons en een grote gezamenlijke achtertuin. De achtertuin staat in de volle zon dus ik besloot dat het zewembadje in de schaduw op één van de balkons moest komen te staan. Een paar centimeter water er in, want zo’n heel zwembad vullen met duizenden liters water gaat de zuunige persoon in mij dan weer te ver.. Maar goed, het zwembadje met zijn laagje water deed prima zijn werk! Heerlijk om af en toe even in het water te stappen en daar in af te koelen. Daarna ben ik weer ready to go. Topaankoop dus!

Een andere recente aankoop die ik deed was de Structuurjunkie planner 2020/2021 in het koraalrood. Ik plande mijn agenda lange tijd digitaal, maar voor mijn werk, huishoudelijke taken en het inplannen van mijn blogs geeft de planner van Structuurjunkie zoveel meer overzicht! Echt een aanrader mocht je net zo’n (afvink)lijstjes-persoon zijn als ik!

Eigenlijk dus al twee producten die ik de laatste tijd kocht waar ik erg enthousiast over ben! Ik koop niet vaak iets, maar als ik iets koop is het meestal wel een weloverwogen keuze.

Een situatie waar ik mezelf ook de vraag ‘was dit het geld wel waard’ heb gesteld is één van de laatste keren dat ik op het terras iets ging eten. Het duurde eerst al meer dan een kwartier voordat iemand aan onze tafel kwam om onze bestelling voor de drankjes op kwam nemen, het eten was koud, de bediening ongeïnteresseerd en aan het einde van de avond moesten we dus wel mega veel geld betalen. Per persoon geloof ik iets van €50,-. Toen ik mezelf later thuis de vraag stelde ‘was dit het geld wel waard’? beantwoordde ik die met een dikke vette nee! Dat geld had ik dus liever ergens anders aan besteed, bah!

Heb jij wel eens een miskoop gedaan? Of betaald voor service die niet goed was? Baal jij dan ook zo hard?

Dit blog bevat affiliate links. Bedankt voor je support!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s