YouTube tip: Til Debt Do Us Part

Ik ben een fervent YouTube-kijker. Op YouTube staan zoveel verschillende filmpjes over een breed scala aan onderwerpen. Heerlijk om mezelf te verliezen in dat grote aanbod! Ik las eens dat er per minuut 100 uur aan nieuw videomateriaal wordt geüpload. Genoeg om te kijken dus.. Momenteel ben ik Til Debt Do Us Part aan het bingen. Een serie die overigens al meer dan een jaar op YouTube blijkt te staan! Meer weten? Lees dan verder..

Filmpjes kijken

Op een druilerige avond besluit ik lekker te gaan YouTuben. In het begin zo’n sessie klik ik een beetje doelloos in het rond. Wat zal ik deze keer eens gaan kijken? Mijn oog valt al snel op een filmpje dat heet ‘Til Debt Do Us Part – Queen Of Debt’.

Ik ben nieuwsgierig naar wie zich in hemelsnaam de Queen Of Debt noemt, dus natuurlijk klik ik het filmpje aan. Na 6 minuten kijken ben ik verkocht.. Een jong stel met een schuld van $53.176,- Dit is smullen!!

Achtergrond van de serie

Til Debt Do Us Part is een Canadese televisieserie. Het wordt gehost door Gail Vaz-Oxlade, die elke week een stel bezoekt dat schulden heeft en relatieproblemen heeft. De deelnemers krijgen wekelijkse uitdagingen, waarvan sommige zijn bedoeld om de financiën en schulden onder controle te krijgen, terwijl de andere bedoeld zijn om de relatie van het paar te helpen. Aan het einde van een maand geeft Vaz-Oxlade het paar een cheque voor een bedrag van maximaal $5.000,- afhankelijk van hoe goed ze het tijdens de uitdagingen hebben gedaan (Bron: Wikipedia).

7 seizoenen Op YouTube

Op YouTube staan maar liefst 7 seizoenen van deze serie, die goed zijn voor 91 afleveringen. Elke aflevering heeft een lengte van 22 minuten. Perfect om te kijken onder het koken of afwassen dus!

Queen of debt

Ik zal niet verklappen hoe deze aflevering afloopt natuurlijk 🙂

Ik raad je zeker aan om deze aflevering zelf te gaan kijken en je te verbazen over hoe makkelijk de kandidaten geld uitgeven en zo torenhoge creditcard schulden opbouwen.

Til Debt Do Us Part – Queen Of Debt

Laat je me hieronder weten of je ook hebt gekeken? Of stuur me een berichtje via Instagram!

Lees ook:

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s