Mijn favorieten

Ik heb een aantal spulletjes die ik dagelijks gebruik en waar ik helemaal weg van ben. Omdat ik zo enthousiast ben deel ik ze graag met jullie! Hieronder vind je dus mijn favoriete gadgets, boeken, podcasts en veel meer.

Bose QuietComfort Draadloze koptelefoon

Wát een uitvinding jongens! Ik kan mij moeilijk contecntreren met omgevingsgeluiden dus zat ik vaak met mijn gesnoerde oortjes in muziek te luisteren. Niet ideaal, want dat koord hing steeds in de weg.. Ook hoorde ik de omgevingsgeluiden wel minder, maar ze waren niet helemaal weg. Dat moet anders kunnen, dacht ik.. Ik ben mij gaan verdiepen in noice cancelling producten en na een testrondje in een mediawinkel heb ik mezelf getrakteerd op een Bose QuietComfort 35 serie II – Draadloze over-ear koptelefoon met Noise Cancelling. Man oh man, wat een rib uit mijn lijf. Maar ik kan echt niet meer zonder! Bekijk de precieze productspecificaties via deze link.

Kobo Libra H2O e-reader

Ik lees veel, vaak en overal.. Al sinds de eerste e-reader van Sony op de markt kwam ben ik verknocht op digitaal lezen. Er gaat natuurlijk niets boven een echt boek, maar een e-reader maakt het voor mij gemakkelijk om méga veel boeken mee te nemen. Ideaal als ik onderweg ben en mijn boek ineens uit is.. Ik kan dan meteen weer aan een nieuw boek beginnen! Nadat mijn Sony e-reader het na 11 jaar opgaf, heb ik een Kobo Libra H2O e-reader gekocht. Wát een topper is dit zeg. De knoppen zitten aan de zijkant, waardoor ik makkelijk met één hand kan lezen en bladeren tegelijk. Benieuwd geworden? Bekijk de e-reader hier.

Asus Chromebook 14 inch

Lekker bloggen doe ik het liefst op mijn chromebook. Ik sleep ‘m overal mee naartoe, samen met mijn koptelefoon en e-reader zit ‘ie altijd in m’n tas. Weer zo’n topproduct! De batterij gaat lekker lang mee, hij is super licht en reageert snel. Ok, dit lijkt wel een verkooppraatje, maar ik ben écht enthousiast! Ook benieuwd? Bekijk de volledige specificaties hier.

Oppo Reno 10x Zoom

Toegegeven, ik ben lange tijd Apple fan geweest. Toen de nieuwere Iphones mega duur werden ben ik toch gezwicht voor een Android telefoon. En hij bevalt prima! De telefoon is toch wel een beetje te groot voor mijn kleine handen, maar op zich is het prima werken met zo’n groot scherm. Ik kan de telefoon dus alleen niet met één hand gebruiken. Mijn Oppo heb ik sinds augustus 2019 en ik hoop dat ‘ie een jaar of 3 á 4 mee zal gaan. Bekijk de volledige specificaties hier.

Porterenee podcast

Raak je van mijn blog niet gemotiveerd genoeg? Luister dan eens naar de Porterenee podcast! Zij en haar man Kasper praten over werk en kinderen, sparen, shoppen, je hypotheek en hoe je je uitgaven een beetje in de hand houdt. Mega aanrader!

the minimalists

Mijn twee favoriete minimalisten zijn Joshua en Ryan, van The Minimalists. In hun podcast praten zij, soms met gasten, over het hebben van een betekenisvol leven met minder. Van hen heb ik geleerd dat altijd maar meer willen, waar ik overigens een blog (klik hier) over schreef, niet altijd beter is.